Alivio is opluchting van lichaam, geest & ziel


Heeft u geen tijd of is het fysiek niet mogelijk om een Spa te bezoeken, dan bied ik u hierbij een Spa bad behandeling aan in het comfort van uw eigen omgeving; speciaal voor ouderen die fysiek de zorg nodig hebben om te genieten van een schone en verzorgde huid. Heeft u last van een droge, jeukende of geïrriteerde huid, of kunt u zich niet meer goed wassen, dan bied ik u hierbij deze Alivio service aan...of gewoon een leuk cadeau voor je opa, oma, vader of moeder in het bejaardentehuis.


Wat heeft u zelf nodig

Hoe het te werk gaat

Voldoende ruimte in uw badkamer als u zelf geen bad heeft maar wel voldoende ruimte neem ik mijn Spa bad mee en eigen handdoeken

Wat kunt u verwachten bij deze Spa behandeling aan huis een heerlijk ontspannen lichaam, geest en ziel:

De behandeling houd in het reinigen van het lichaam, scrub massage en heerlijke bad met kruiden, ik gebruik verschillende essentiële olie met o.a. kruidnagel (verwarmd het lichaam en stimuleert de bloedsomloop), rozemarijn (activeert van de geestelijke energie) 

De behandeling duurt tussen de twee & drie uur


De reden waarom ik dit doe is omdat ik vaak in het bejaardentehuis kom of in het ziekenhuis en het is me opgevallen dat er te weinig op de higiene word gelet en dit is het alles belangrijkste voor de gezondheid van je lichaam geest en ziel en kan veel ziektes voorkomen daar ga ik en mijn team….

Mensen krijgen een start pakket bij de eerste  Spa behandeling en kunnen bij bestellen via mijn website 

Website producten verkopen 

Scrub 

Olie 

Alivio bestaat uit genezen met zorg 

Heeft uw lichaam de die aandacht nodig!